Smarni étterem menü Smarni étterem Smarni chef ifj Halász István Smarni étlap, itallap, borlap Telki Smarni étterem: rendezvények, bulik Étel ingyenes házhozszállítás: Telki, Budajenő Smarni gasztroműhely elérhetőségek Eredeti smarni recept alapján Kisgyörgy Gergely és ifj Halász István szakács Smarni vendéglő tulajdonosai ifj Halász István chef Étterem: Telki, Budakeszi, Budajenő, Etyek, Páty, Tök, Perbál, Zsámbék
BEMUTATKOZUNK Halász István „Isti” szakácsnak tanult, régi álma volt, hogy saját éttermet nyithasson. Amióta huszonkettő éve belépett Juhász István séf konyhájára a Hotel Hiltonba, mindig is arról álmodozott, hogy egyszer saját étterme lehessen. Karrierjében számos első osztályú étterem szerepelt, és 2002 óta vezető beosztásban dolgozik. Olyan nagyszerű séfektől, étterem vezetőktől tanulhatott fiatal szakácsként, akiknek azóta is hálás, akik belenevelték a szakma szeretetét, a minőségi vendéglátást, a folyamatos tanulás igényét. Jegyzett séf a Gault & Millau kalauzban, kettő éven keresztül házigazdája volt az MTV „Mit főzzünk ma?” műsorának, megnyerte a TV2 „A milliomos szakács” egyik műsorát, több gasztronómiai könyv szakmai szerzőjeként is dolgozott. Több mint kettő évtized folyamatos kihívás után, jött az eddigi legnagyobb, Isti belevágott az ismeretlenbe, elindította saját vállalkozását. Miért pont Telki? Isti sváb felmenőkkel rendelkezik és Budakeszin született. Bár kicsi volt, amikor Budapestre költöztek, gyerekkorában sokat járt vissza nagyszüleihez. A környékhez való kötődés, a lehetőség Telkiben, a családias hangulatú Kisvendéglő, azonnal megdobogtatta a szívét. Így született meg az elhatározás, hogy belevág az álmai megvalósításába. Miért pont Smarni lett az étterem neve? Isti apai nagyanyja nagyon jól sütött-főzött, és mielőtt eltávozott a nagy égi konyhába, sok receptet kapott tőle az ifjú szakács, amiből sokat lehetett használni a nagykonyhák világában is. A Smarni nagy kedvenc volt, amit az osztrák recept alapján csinált a nagymama, így evidens volt a névválasztás. Térjen be hozzánk és kóstolja meg a családi receptet…………..
2089 Telki, Muskátli u. 1/B Asztalfoglalás: 06 (26) 234 064 e-mail: smarni.gastro@gmail.com
Smarni étterem menü Smarni étterem Smarni chef ifj Halász István Smarni étlap, itallap, borlap Telki Smarni étterem: rendezvények, bulik Étel ingyenes házhozszállítás: Telki, Budajenő Smarni gasztroműhely elérhetőségek igazi smarni recept Kisgyörgy Gergely és ifj Halász István szakács Étterem: Telki, Budakeszi, Budajenő, Etyek, Páty, Tök, Perbál, Zsámbék
BEMUTATKOZUNK Halász István „Isti” szakácsnak tanult, régi álma volt, hogy saját éttermet nyithasson. Amióta huszonkettő éve belépett Juhász István séf konyhájára a Hotel Hiltonba, mindig is arról álmodozott, hogy egyszer saját étterme lehessen. Karrierjében számos első osztályú étterem szerepelt, és 2002 óta vezető beosztásban dolgozik. Olyan nagyszerű séfektől, étterem vezetőktől tanulhatott fiatal szakácsként, akiknek azóta is hálás, akik belenevelték a szakma szeretetét, a minőségi vendéglátást, a folyamatos tanulás igényét. Jegyzett séf a Gault & Millau kalauzban, kettő éven keresztül házigazdája volt az MTV „Mit főzzünk ma?” műsorának, megnyerte a TV2 „A milliomos szakács” egyik műsorát, több gasztronómiai könyv szakmai szerzőjeként is dolgozott. Több mint kettő évtized folyamatos kihívás után, jött az eddigi legnagyobb, Isti belevágott az ismeretlenbe, elindította saját vállalkozását. Miért pont Telki? Isti sváb felmenőkkel rendelkezik és Budakeszin született. Bár kicsi volt, amikor Budapestre költöztek, gyerekkorában sokat járt vissza nagyszüleihez. A környékhez való kötődés, a lehetőség Telkiben, a családias hangulatú Kisvendéglő, azonnal megdobogtatta a szívét. Így született meg az elhatározás, hogy belevág az álmai megvalósításába. Miért pont Smarni lett az étterem neve? Isti apai nagyanyja nagyon jól sütött-főzött, és mielőtt eltávozott a nagy égi konyhába, sok receptet kapott tőle az ifjú szakács, amiből sokat lehetett használni a nagykonyhák világában is. A Smarni nagy kedvenc volt, amit az osztrák recept alapján csinált a nagymama, így evidens volt a névválasztás. Térjen be hozzánk és kóstolja meg a családi receptet…………..
2089 Telki, Muskátli u. 1/B Asztalfoglalás: 06 (26) 234 064 e-mail: smarni.gastro@gmail.com
Smarni étterem menü Smarni étterem Smarni chef ifj Halász István Smarni étlap, itallap, borlap Telki Smarni étterem: rendezvények, bulik Étel ingyenes házhozszállítás: Telki, Budajenő Smarni gasztroműhely elérhetőségek nagymamám smarnija Kisgyörgy Gergely és ifj Halász István szakács Étterem: Telki, Budakeszi, Budajenő, Etyek, Páty, Tök, Perbál, Zsámbék
BEMUTATKOZUNK Halász István „Isti” szakácsnak tanult, régi álma volt, hogy saját éttermet nyithasson. Amióta huszonkettő éve belépett Juhász István séf konyhájára a Hotel Hiltonba, mindig is arról álmodozott, hogy egyszer saját étterme lehessen. Karrierjében számos első osztályú étterem szerepelt, és 2002 óta vezető beosztásban dolgozik. Olyan nagyszerű séfektől, étterem vezetőktől tanulhatott fiatal szakácsként, akiknek azóta is hálás, akik belenevelték a szakma szeretetét, a minőségi vendéglátást, a folyamatos tanulás igényét. Jegyzett séf a Gault & Millau kalauzban, kettő éven keresztül házigazdája volt az MTV „Mit főzzünk ma?” műsorának, megnyerte a TV2 „A milliomos szakács” egyik műsorát, több gasztronómiai könyv szakmai szerzőjeként is dolgozott. Több mint kettő évtized folyamatos kihívás után, jött az eddigi legnagyobb, Isti belevágott az ismeretlenbe, elindította saját vállalkozását. Miért pont Telki? Isti sváb felmenőkkel rendelkezik és Budakeszin született. Bár kicsi volt, amikor Budapestre költöztek, gyerekkorában sokat járt vissza nagyszüleihez. A környékhez való kötődés, a lehetőség Telkiben, a családias hangulatú Kisvendéglő, azonnal megdobogtatta a szívét. Így született meg az elhatározás, hogy belevág az álmai megvalósításába. Miért pont Smarni lett az étterem neve? Isti apai nagyanyja nagyon jól sütött- főzött, és mielőtt eltávozott a nagy égi konyhába, sok receptet kapott tőle az ifjú szakács, amiből sokat lehetett használni a nagykonyhák világában is. A Smarni nagy kedvenc volt, amit az osztrák recept alapján csinált a nagymama, így evidens volt a névválasztás. Térjen be hozzánk és kóstolja meg a családi receptet…………..
2089 Telki, Muskátli u. 1/B Asztalfoglalás: 06 (26) 234 064 e-mail: smarni.gastro@gmail.com
Smarni étterem menü Smarni étterem Smarni chef ifj Halász István Smarni étlap, itallap, borlap Telki Smarni étterem: rendezvények, bulik Étel ingyenes házhozszállítás: Telki, Budajenő Smarni gasztroműhely elérhetőségek A legfinomabb smarni Kisgyörgy Gergely és ifj Halász István szakács Étterem: Telki, Budakeszi, Budajenő, Etyek, Páty, Tök, Perbál, Zsámbék
BEMUTATKOZUNK Halász István „Isti” szakácsnak tanult, régi álma volt, hogy saját éttermet nyithasson. Amióta huszonkettő éve belépett Juhász István séf konyhájára a Hotel Hiltonba, mindig is arról álmodozott, hogy egyszer saját étterme lehessen. Karrierjében számos első osztályú étterem szerepelt, és 2002 óta vezető beosztásban dolgozik. Olyan nagyszerű séfektől, étterem vezetőktől tanulhatott fiatal szakácsként, akiknek azóta is hálás, akik belenevelték a szakma szeretetét, a minőségi vendéglátást, a folyamatos tanulás igényét. Jegyzett séf a Gault & Millau kalauzban, kettő éven keresztül házigazdája volt az MTV „Mit főzzünk ma?” műsorának, megnyerte a TV2 „A milliomos szakács” egyik műsorát, több gasztronómiai könyv szakmai szerzőjeként is dolgozott. Több mint kettő évtized folyamatos kihívás után, jött az eddigi legnagyobb, Isti belevágott az ismeretlenbe, elindította saját vállalkozását. Miért pont Telki? Isti sváb felmenőkkel rendelkezik és Budakeszin született. Bár kicsi volt, amikor Budapestre költöztek, gyerekkorában sokat járt vissza nagyszüleihez. A környékhez való kötődés, a lehetőség Telkiben, a családias hangulatú Kisvendéglő, azonnal megdobogtatta a szívét. Így született meg az elhatározás, hogy belevág az álmai megvalósításába. Miért pont Smarni lett az étterem neve? Isti apai nagyanyja nagyon jól sütött-főzött, és mielőtt eltávozott a nagy égi konyhába, sok receptet kapott tőle az ifjú szakács, amiből sokat lehetett használni a nagykonyhák világában is. A Smarni nagy kedvenc volt, amit az osztrák recept alapján csinált a nagymama, így evidens volt a névválasztás. Térjen be hozzánk és kóstolja meg a családi receptet…………..
2089 Telki, Muskátli u. 1/B Asztalfoglalás: 06 (26) 234 064 smarni.gastro@gmail.com