Smarni étterem menü Smarni étterem Smarni chef ifj Halász István Smarni étlap, itallap, borlap Telki Smarni étterem: rendezvények, bulik Étel ingyenes házhozszállítás: Telki, Budajenő Smarni gasztroműhely elérhetőségek Eredeti smarni recept alapján Kisgyörgy Gergely és ifj Halász István szakács Smarni vendéglő tulajdonosai ifj Halász István chef Étterem: Telki, Budakeszi, Budajenő, Etyek, Páty, Tök, Perbál, Zsámbék
BEMUTATKOZUNK Halász István „Isti” és Kisgyörgy Gergely „Geri” sok éve barátok, azon kívül, hogy üzlettársak is lettek. Geri profi teniszező, Isti vendéglátós, azon belül szakács, séf. Geri régi vágya volt egy saját étterem, idén pedig, amikor befejezte külföldi profi karrierjét, jött a lehetőség. Isti pedig, amióta huszonkettő éve belépett a Hotel Hilton konyhájára, mindig is arról álmodozott, hogy egyszer saját étterme lehessen. Geri magától sohasem nyitott volna éttermet, hiszen nem ért hozzá, Isti sem gondolkodott teniszpálya üzemeltetésén. Isti karrierjében számos első osztályú étterem szerepelt, és huszonkettő éves korától vezető beosztásban dolgozik. Olyan séfektől tanulhatott fiatal szakácsként, akiknek azóta is hálás, belenevelték a szakma szeretetét, a minőségi vendéglátást, a folyamatos tanulást. Jegyzett séf a Gault&Millau kalauzban, megnyerte a TV2 „A milliomos szakács” egyik műsorát, több gasztronómiai könyv szakmai szerzőjeként is dolgozott. Geri elfogadta, hogy ez nem az „Ő pályája”, így bár szoros egyeztetés van közöttük, Isti vezeti az éttermet. Miért pont Telki? Geri székely felmenőkkel, Isti pedig sváb felmenőkkel rendelkezik és Budakeszin született. Bár kicsi volt, amikor Budapestre költöztek, gyerekkorában sokat járt vissza nagyszüleihez. A környékhez való kötődés, a lehetőség Telkiben, a családias hangulatú Kisvendéglő, azonnal megfogta a srácokat. Így született meg az elhatározás, hogy belevágnak az álmaik megvalósításába. Miért pont Smarni lett az étterem neve? Isti apai nagyanyja nagyon jól sütött- főzött, és mielőtt eltávozott a nagy égi konyhába, sok receptet kapott tőle az ifjú szakács, amiből sokat lehetett használni a nagykonyhák világában is. A Smarni nagy kedvenc volt, amit az osztrák recept alapján csinált a nagymama így evidens volt a névválasztás. Térjen be hozzánk és kóstolja meg a családi receptet…………..
2089 Telki, Muskátli u. 1/B Asztalfoglalás: 06 (26) 234 064 e-mail: smarni.gastro@gmail.com
Smarni étterem menü Smarni étterem Smarni chef ifj Halász István Smarni étlap, itallap, borlap Telki Smarni étterem: rendezvények, bulik Étel ingyenes házhozszállítás: Telki, Budajenő Smarni gasztroműhely elérhetőségek igazi smarni recept Kisgyörgy Gergely és ifj Halász István szakács Étterem: Telki, Budakeszi, Budajenő, Etyek, Páty, Tök, Perbál, Zsámbék
BEMUTATKOZUNK Halász István „Isti” és Kisgyörgy Gergely „Geri” sok éve barátok, azon kívül, hogy üzlettársak is lettek. Geri profi teniszező, Isti vendéglátós, azon belül szakács, séf. Geri régi vágya volt egy saját étterem, idén pedig, amikor befejezte külföldi profi karrierjét, jött a lehetőség. Isti pedig, amióta huszonkettő éve belépett a Hotel Hilton konyhájára, mindig is arról álmodozott, hogy egyszer saját étterme lehessen. Geri magától sohasem nyitott volna éttermet, hiszen nem ért hozzá, Isti sem gondolkodott teniszpálya üzemeltetésén. Isti karrierjében számos első osztályú étterem szerepelt, és huszonkettő éves korától vezető beosztásban dolgozik. Olyan séfektől tanulhatott fiatal szakácsként, akiknek azóta is hálás, belenevelték a szakma szeretetét, a minőségi vendéglátást, a folyamatos tanulást. Jegyzett séf a Gault&Millau kalauzban, megnyerte a TV2 „A milliomos szakács” egyik műsorát, több gasztronómiai könyv szakmai szerzőjeként is dolgozott. Geri elfogadta, hogy ez nem az „Ő pályája”, így bár szoros egyeztetés van közöttük, Isti vezeti az éttermet. Miért pont Telki? Geri székely felmenőkkel, Isti pedig sváb felmenőkkel rendelkezik és Budakeszin született. Bár kicsi volt, amikor Budapestre költöztek, gyerekkorában sokat járt vissza nagyszüleihez. A környékhez való kötődés, a lehetőség Telkiben, a családias hangulatú Kisvendéglő, azonnal megfogta a srácokat. Így született meg az elhatározás, hogy belevágnak az álmaik megvalósításába. Miért pont Smarni lett az étterem neve? Isti apai nagyanyja nagyon jól sütött- főzött, és mielőtt eltávozott a nagy égi konyhába, sok receptet kapott tőle az ifjú szakács, amiből sokat lehetett használni a nagykonyhák világában is. A Smarni nagy kedvenc volt, amit az osztrák recept alapján csinált a nagymama így evidens volt a névválasztás. Térjen be hozzánk és kóstolja meg a családi receptet…………..
2089 Telki, Muskátli u. 1/B Asztalfoglalás: 06 (26) 234 064 e-mail: smarni.gastro@gmail.com
Smarni étterem menü Smarni étterem Smarni chef ifj Halász István Smarni étlap, itallap, borlap Telki Smarni étterem: rendezvények, bulik Étel ingyenes házhozszállítás: Telki, Budajenő Smarni gasztroműhely elérhetőségek nagymamám smarnija Kisgyörgy Gergely és ifj Halász István szakács Étterem: Telki, Budakeszi, Budajenő, Etyek, Páty, Tök, Perbál, Zsámbék
BEMUTATKOZUNK Halász István „Isti” és Kisgyörgy Gergely „Geri” sok éve barátok, azon kívül, hogy üzlettársak is lettek. Geri profi teniszező, Isti vendéglátós, azon belül szakács, séf. Geri régi vágya volt egy saját étterem, idén pedig, amikor befejezte külföldi profi karrierjét, jött a lehetőség. Isti pedig, amióta huszonkettő éve belépett a Hotel Hilton konyhájára, mindig is arról álmodozott, hogy egyszer saját étterme lehessen. Geri magától sohasem nyitott volna éttermet, hiszen nem ért hozzá, Isti sem gondolkodott teniszpálya üzemeltetésén. Isti karrierjében számos első osztályú étterem szerepelt, és huszonkettő éves korától vezető beosztásban dolgozik. Olyan séfektől tanulhatott fiatal szakácsként, akiknek azóta is hálás, belenevelték a szakma szeretetét, a minőségi vendéglátást, a folyamatos tanulást. Jegyzett séf a Gault&Millau kalauzban, megnyerte a TV2 „A milliomos szakács” egyik műsorát, több gasztronómiai könyv szakmai szerzőjeként is dolgozott. Geri elfogadta, hogy ez nem az „Ő pályája”, így bár szoros egyeztetés van közöttük, Isti vezeti az éttermet. Miért pont Telki? Geri székely felmenőkkel, Isti pedig sváb felmenőkkel rendelkezik és Budakeszin született. Bár kicsi volt, amikor Budapestre költöztek, gyerekkorában sokat járt vissza nagyszüleihez. A környékhez való kötődés, a lehetőség Telkiben, a családias hangulatú Kisvendéglő, azonnal megfogta a srácokat. Így született meg az elhatározás, hogy belevágnak az álmaik megvalósításába. Miért pont Smarni lett az étterem neve? Isti apai nagyanyja nagyon jól sütött- főzött, és mielőtt eltávozott a nagy égi konyhába, sok receptet kapott tőle az ifjú szakács, amiből sokat lehetett használni a nagykonyhák világában is. A Smarni nagy kedvenc volt, amit az osztrák recept alapján csinált a nagymama így evidens volt a névválasztás. Térjen be hozzánk és kóstolja meg a családi receptet…………..
2089 Telki, Muskátli u. 1/B Asztalfoglalás: 06 (26) 234 064 e-mail: smarni.gastro@gmail.com
Smarni étterem menü Smarni étterem Smarni chef ifj Halász István Smarni étlap, itallap, borlap Telki Smarni étterem: rendezvények, bulik Étel ingyenes házhozszállítás: Telki, Budajenő Smarni gasztroműhely elérhetőségek A legfinomabb smarni Kisgyörgy Gergely és ifj Halász István szakács Étterem: Telki, Budakeszi, Budajenő, Etyek, Páty, Tök, Perbál, Zsámbék
BEMUTATKOZUNK Halász István „Isti” és Kisgyörgy Gergely „Geri” sok éve barátok, azon kívül, hogy üzlettársak is lettek. Geri profi teniszező, Isti vendéglátós, azon belül szakács, séf. Geri régi vágya volt egy saját étterem, idén pedig, amikor befejezte külföldi profi karrierjét, jött a lehetőség. Isti pedig, amióta huszonkettő éve belépett a Hotel Hilton konyhájára, mindig is arról álmodozott, hogy egyszer saját étterme lehessen. Geri magától sohasem nyitott volna éttermet, hiszen nem ért hozzá, Isti sem gondolkodott teniszpálya üzemeltetésén. Isti karrierjében számos első osztályú étterem szerepelt, és huszonkettő éves korától vezető beosztásban dolgozik. Olyan séfektől tanulhatott fiatal szakácsként, akiknek azóta is hálás, belenevelték a szakma szeretetét, a minőségi vendéglátást, a folyamatos tanulást. Jegyzett séf a Gault&Millau kalauzban, megnyerte a TV2 „A milliomos szakács” egyik műsorát, több gasztronómiai könyv szakmai szerzőjeként is dolgozott. Geri elfogadta, hogy ez nem az „Ő pályája”, így bár szoros egyeztetés van közöttük, Isti vezeti az éttermet. Miért pont Telki? Geri székely felmenőkkel, Isti pedig sváb felmenőkkel rendelkezik és Budakeszin született. Bár kicsi volt, amikor Budapestre költöztek, gyerekkorában sokat járt vissza nagyszüleihez. A környékhez való kötődés, a lehetőség Telkiben, a családias hangulatú Kisvendéglő, azonnal megfogta a srácokat. Így született meg az elhatározás, hogy belevágnak az álmaik megvalósításába. Miért pont Smarni lett az étterem neve? Isti apai nagyanyja nagyon jól sütött- főzött, és mielőtt eltávozott a nagy égi konyhába, sok receptet kapott tőle az ifjú szakács, amiből sokat lehetett használni a nagykonyhák világában is. A Smarni nagy kedvenc volt, amit az osztrák recept alapján csinált a nagymama így evidens volt a névválasztás. Térjen be hozzánk és kóstolja meg a családi receptet!
2089 Telki, Muskátli u. 1/B Asztalfoglalás: 06 (26) 234 064 smarni.gastro@gmail.com